E-Bike Gelderland

Showroom

Persoonlijk advies en gratis proefritten: bezoek onze showroom in Doetinchem

E-Bike Gelderland bevindt zich in een mooi en ruim pand aan de rand van het centrum van Doetinchem. EBG beschikt over diverse eigen (gratis) parkeerplaatsen en heeft door de centrale ligging een zeer goede bereikbaarheid. Veel gewaardeerde klanten hebben al gemakkelijk hun weg naar onze showroom en werkplaats gevonden. Wij zijn gelegen tegenover de Albert Heijn en herkenbaar aan de rode gevel en het EBG logo.

Binnen ons pand hebben we een moderne en open werkplaats van 160 m² en een sfeervolle rijk uitgeruste showroom van ruim 650 m². Hier kunt veel verschillende merken E-Bikes en ook conventionele fietsen komen bekijken. Ook is er een centraal magazijn aanwezig met een ruim assortiment aan onderdelen en accessoires.

Komt u gerust langs om vrijblijvend rond te kijken, uw vragen te stellen aan onze gespecialiseerde monteurs of een proefrit te maken op de (elektrische) fiets van uw keuze. De koffie staat voor u klaar!

Deskundig en persoonlijk e-bike advies

Ben je nog aan het oriënteren en ben je op zoek naar e-bike advies? Onze e-bike experts adviseren, begeleiden en E-Bike Gelderland adviseert, begeleid en verkoopt elektrische fietsen van kwalitatieve merken. 

E-Bike Gelderland showroom

check rood  Dé specialist in E-bikes in Doetinchem

check rood  Persoonlijke service: de koffie staat voor u klaar!

check rood  Gratis, goede en voldoende parkeergelegenheid

check rood  Gespecialiseerde monteurs & eigen werkplaats

 

Adresgegevens

Rozengaardseweg 21
7001 DN Doetinchem

T: 085 – 483 28 00
E: info@ebikegelderland.nl

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 09.00 – 18.00
Woensdag 09.00 – 18.00
Donderdag 09.00 – 18.00
Vrijdag 09.00 – 18.00
Zaterdag 09.00 – 16.00
Zondag Gesloten

U vindt ons hier