E-Bike Gelderland

Fiets leasen

Vaker op de fiets?

Nederland is echt een fietsland. Een Nederlander fietst gemiddeld 1.018 kilometer per jaar. Ook op weg naar ons werk leggen we de nodige kilometers af. Nu pakken we nog nét wat te snel de auto om naar het werk te gaan. Met een leasefiets wordt het toegankelijker en goedkoper om op een gezonde manier op uw werk te komen. Er zijn namelijk geen hoge aanschafkosten bij het leasen van een fiets.
Ook komt u met een e-bike nooit meer bezweet aan op uw werk en zijn files verleden tijd. En heeft u een keer een lekke band?
Dan helpt eBike Gelderland u direct weer op weg!

Bij eBike Gelderland least u een fiets inclusief services als pechhulp, onderhoud en reparatie*. Daarnaast bent u verzekerd tegen diefstal, schade en gaat de leasefiets gepaard met een ongevallen opzittende(n)verzekering incl. een verhaalrechtsbijstandverzekering.
Zorgeloos en gezond onderweg met uw eigen leasefiets via eBike Gelderland!

*Vraag naar de voorwaarden bij eBike Gelderland

Kies uw eigen leasefiets

Bij eBike Gelderland kunt u uw fiets (bijvoorbeeld een high speed e-bike) leasen op basis van een operationele leaseconstructie.
Voor een vast bedrag per maand least u een (elektrische) fiets naar keuze, inclusief alle bijbehorende kosten. In overleg met uw werkgever kunt u zelf een fiets uitzoeken bij een BOVAG-fietsbedrijf bij u in de buurt. Die samenwerking met BOVAG betekent dat zowel wij bij eBike Gelderland als uw fietsbedrijf op hetzelfde niveau zitten dat de BOVAG hanteert. Zo voldoen we altijd aan alle vereiste kwaliteitseisen en kunt u gebruik maken van de BOVAG Garantie. U kiest zelf een frame, de onderdelen, accessoires en een accu en motor die passen bij uw behoeften. Na de leaseperiode kunt u er voor kiezen om de fiets over te nemen voor een van tevoren afgesproken bedrag.
Een fiets die  veel wordt geleaset, is de veelzijdige Klever e-bike. Deze e-bike is milieuvriendelijk en daarnaast ook stijlvol en galant.
Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen in onze showroom om de mogelijkheden te bekijken!

Bent u er klaar voor om een fiets of e-bike van eBike Gelderland te leasen en gezond naar uw werk te gaan?
Neem dan contact met ons op!

Neem contact op