E-Bike Gelderland

Optimale flexibiliteit

De mobiliteitsbehoefte van werknemers in zakelijk reizen is de laatste jaren aan het veranderen. De leaseauto blijft in veel gevallen een voor de hand liggende optie. Maar voor steeds meer werknemers is de keuze voor een ander vervoersmiddel soms een uitkomst. Zo is het op sommige dagen slimmer om bijvoorbeeld gebruik te maken van de trein, een deelauto of de fiets.

Zou het niet mooi zijn als er één oplossing is die uw werknemers in staat stelt om flexibel te reizen, zonder dat u de grip op de totale mobiliteitskosten verliest? Deze oplossing is er nu, met het Mobiliteitsbudget.

Keuze vanuit een mobiliteitsbudget!

Met een mobiliteitsbudget krijgen uw werknemers de keuzevrijheid om verschillende mobiliteitsvormen te kiezen. In tegenstelling tot een vast leasebedrag, beweegt het mobiliteitsbudget mee met de behoefte van de medewerker. Zo kan iedere medewerker de meest optimale invulling geven aan zijn/haar zakelijke mobiliteitsbehoefte.

Het Mobiliteitsbudget biedt u als werkgever de mogelijkheid om alle medewerkers één mobiliteitsbeleid aan te bieden. Daarbij heeft u maar één aanspreekpunt en ontvangt u één factuur voor al uw mobiliteit.

Wilt u vrijblijvend advies, neem gerust contact met ons op.