arrow_upward arrow_upward

Hatland

Hatland

Voorliefde voor hoeden en petten voor de moderne fietser en E-Biker en nu exclusief in Doetinchem bij E-Bike Gelderland: Hatland.

Hatland

Hatland is begonnen in een hoedenwinkel in de binnenstad van Zwolle. In 1992 begon men vandaaruit met de ontwikkeling van wat later het hoofddeksel kwaliteitsproduct Hatland zou worden. Inmiddels is de winkel uitgeroeid tot een grote fabrikant en leverancier in hoeden, petten en caps.

Outdoor collectie

De oprichter en eigenaar heeft tijdens zijn vele reizen de hoed opnieuw uitgevonden en verder ontwikkeld. Vanuit de vele tochten door de natuur kwam hij erachter dat de beschikbare hoeden van destijds niet genoeg bescherming boden en begon de doorontwikkeling van het bestaande portfolio.  In 1997 werd de eerste outdoor collectie speciaal voor het buitenleven onder het merk Hatland gepresenteerd.

Hatland voor de fietsers en E-Bikers

Een echte Hatland beschermt de fietser en E-Biker tegen regen, wind en kou! Maar ook tegen overmatig zonlicht (UV Straling), warmte en transpiratie. Men fiets tegenwoordig meer en langer en daarom hebben de weersinvloeden meer dan ooit invloed op onze huid. Deze moet beschermt worden, net zoals een helm bescherming bied aan fietsers en E-Bikers. Vele klanten van E-Bike Gelderland dragen inmiddels al een echte Hatland als ze onderweg zijn met hun fiets of E-Bike.  Speciaal voor de moderne en zelfbewuste fietser en E-Biker wordt er  Twee keer per jaar lanceert Hatland met het ontwikkel team een nieuwe collectie. Zij ontwerpen en ontwikkelen de hoeden, petten en caps voor fietsers en E-Bikers met veel zorg en aandacht. Sterk, duurzaam en bovenal met de juiste bescherming voor elk weertype. Inmiddels adviseert ook het KWF om onder bepaalde omstandigheden op zonnige dagen een hoofddeksel te dragen tijdens uw fietstocht om uw huid te beschermen tegen overmatige belasting van uw huid door UV straling.

                               Fashion

Van outdoor tot fashion! Hatland maakt niet alleen zeer functionele en kwalitatieve hoogwaardige hoeden, petten en caps. Ook vanaf deze herfst mooi en warme mutsen voor op de fiets en E-Bike.

Bescherming

Trotseert u weer en wind? Hatland producten beschermen u. Maar ook als u graag een fashionstatement maakt, is Hatland een perfect merk. Met een hoed, pet,  cap of modieuze muts uit de trend-collectie ben als moderne klant bij Hatland én E-Bike Gelderland aan het juiste adres.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

E-Bike Gelderland

Elevate what you can expect from your business and create your site with Ideahub today.

aa

Contact us
Lorem ipsum dolor sit ideahub@elated.com +399/ 625 36 3695
Potsdamer Platz 9797