arrow_upward arrow_upward

Merida

Het brede aanbod Merida biedt fietsen voor de beginners tot de wedstrijdrijders en avontuurlijke trail bikers! U vindt deze e-bikes uiteraard bij de specialist in E-Mobiliteit: E-Bike Gelderland in Doetinchem! Voor meer informatie over de e-bikes van het merk en een proefrit, bezoek onze showroom.

Over Merida

De Research & Development afdeling van Merida is gevestigd in Magstad, onder de rook van Stuttgart. Hier wordt met de bekende Duitse gründlichkeit door hoogopgeleide technici continu gewerkt aan de volgende generatie Merida fietsen. Dankzij het eigen moderne testlab, een uitgebreide werkplaats en de nauwe samenwerking met professionele atleten kunnen nieuwe designs grondig en tot de limiet worden getest. Op deze manier is het team constant bezig met het verfijnen van bestaande concepten en het ontwikkelen van nieuwe designs.

Espresso Serie

Elektrische fietsen zijn hot. Of het gaat om een avontuurlijke e-mountainbike, sportieve e-bike voor woon-werk verkeer of een praktische e-bike met lage instap: alle modellen van het Duitse merk Merida zijn uitgerust met een middenmotor. Door het lage zwaartepunt komt dit de rij-eigenschappen aanzienlijk ten goede.

Mountainbike

Merida is al jaren een toonaangevend merk als het om mountainbikes gaat. In het mountainbike assortiment van Merida vindt u zowel full-suspension bikes en de befaamde. Het brede aanbod biedt fietsen voor de beginners tot de wedstrijdrijders en avontuurlijke trail bikers!

Racefiets

De Merida racefietsen doen mee op het allerhoogste niveau. Met het Bahrain-McLaren pro-team worden de fietsen blootgesteld aan de zwaarste omstandigheden. Kwaliteit staat dus voorop! Bent u op zoek naar ultieme snelheid? Kies dan voor de aero-racer Reacto. Wanneer u liever als eerste bovenaan die mooie col bent, kiest u voor de Scultura, met de beste klimeigenschappen. In ons brede assortiment aluminium en carbon racefietsen zit voor elke wielrenner een geschikte fiets. Van de recreatieve rijder tot fanatieke wedstrijd renners, Merida heeft de juiste fiets voor u!

Gravelbike

De Merida Silex gravelbike is de perfecte partner voor eindeloze gravelritten en avontuurlijke bikepacking tochten. Dankzij de stabiele rijeigenschappen en de speciale banden voelt de Silex zich thuis op iedere ondergrond. Het frame biedt ruimte voor banden in verschillende diktes voor nog betere off-road prestaties en extra comfort. De diverse montagepunten maken het mogelijk om extra bidons of dragers voor bagage te monteren. Alle Silex modellen zijn afgemonteerd met de speciale Shimano GRX gravelgroep. Kies voor een robuuste Silex met een aluminium frame of een lichte Silex met een carbon frame.

Bezoek onze showroom

Bent u geïnteresseerd in de e-bikes van Merida? Bezoek onze showroom in Doetinchem! De adviseurs van E-Bike Gelderland vertellen u graag over de mogelijkheden.

Enig resultaat

E-Bike Gelderland

Elevate what you can expect from your business and create your site with Ideahub today.

aa

Contact us
Lorem ipsum dolor sit ideahub@elated.com +399/ 625 36 3695
Potsdamer Platz 9797