arrow_upward arrow_upward

EBG E-scooter Verhuurservice

  /  EBG E-scooter Verhuurservice

E-Scooters

Heb je een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of wil je een dagje uit met je partner, vrienden, vriendinnen of familie? Huur dan eens één of meerdere E-Scooters! Heerlijk vrijuit rondtoeren, volop genieten en lekker uitwaaien op een echte Brede banden scooter Ervaar nu het gevoel van volledig elektrisch rijden in de Achterhoek!!

Tarieven

Tarief per scooter*
Halve dag 25,00 euro
Hele dag   50,00 euro
* Prijzen zijn WA verzekerd, rij-instructie, onbeperkte kilometers en een volle Accu! In overleg zijn andere huurtijden (bijvoorbeeld 48 uur of een week) ook mogelijk.

Leeftijdsindicatie: scooterverhuur vanaf 16 jaar mits in het bezit van een bromfiets- of autorijbewijs.


Bijzonderheden: voor eventuele bijrijders boven de 16 jaar berekenen wij €7,50 per scooter/verhuurmoment. Onze prijzen zijn inclusief, ofwel met een WA-verzekering en je hoeft dit ook niet af te kopen. Wel vragen wij een borgsom van € 100,- euro per Scooter . Het huren van de scooters geschiedt op eigen risico.

Gefeliciteerd! U heeft besloten een dagje Achterhoek te ontdekken, of misschien wilt u wel een leuk uitje organiseren. In de omgeving van Doetinchem is van alles te beleven.

De Achterhoek is een gebied om te ontdekken. Langs grote bomen, door bossen en om boerderijen heen. Om de zoveel meter biedt de Achterhoek een ander uitzicht. Het landschap wordt daarom vaak omschreven als coulisselandschap. Net als op een groot toneel wisselen de decors zich snel af. Bossen, weilanden, kleine dorpen, wijngaarden en her en der kastelen bepalen het beeld van dit afwisselende gebied.

E-Bike Gelderland

Elevate what you can expect from your business and create your site with Ideahub today.

aa

Contact us
Lorem ipsum dolor sit ideahub@elated.com +399/ 625 36 3695
Potsdamer Platz 9797