arrow_upward arrow_upward

Werkplaats

  /  Werkplaats

Ook nu staan we voor je klaar!

Beste klant. Onze werkplaats blijft geopend en u kunt gewoon uw fiets of e-bike bij ons aanbieden voor reparaties en onderhoud. Bestellingen worden via de werkplaats geregeld. Neemt u voor meer informatie contact op. Lees meer.

Onze werkplaats

Verkoop én onderhoud én reparatie. En dat alles onder één dak

Eigen werkplaats

E-Bike Gelderland beschikt over een ruim opgezette, moderne werkplaats. Onze ervaren monteurs staan voor u klaar met kennis van de laatste techniek van fietsen, e-bikes en mindervalidevoertuigen.

Wij werken met alle merken fietsen, e-bikes, elektrische scooters, motors, scootmobiels en overige elektrische voertuigen.

Daarnaast zijn onze monteurs specialistisch opgeleid voor voertuigen van Van Raam en Econelo.

Ons bedrijf person_add

Onderhoudsbeurt

Het is belangrijk om uw elektrische fiets, scooter of ander voertuig eens per jaar langs te brengen voor een onderhoudsbeurt voor regulier en preventief onderhoud.

Bij een onderhoudsbeurt worden problemen op tijd opgespoord en verholpen voor dit écht grote problemen kan veroorzaken. Daarnaast kunnen wij u dan wijzen hoe u het beste diverse onderdelen zoals de motor, de accu of de software, kunt gebruiken. Het komt regelmatig voor dat mensen onbedoeld en onbewust hun elektrische fiets gebruiken op een manier die tot schade kan leiden, bijvoorbeeld door de accu te vaak op te laten.

Wij horen helaas te vaak dat mensen niet geïnteresseerd zijn in een onderhoudsbeurt en dat niet nodig achten. Het gevolg is dan soms dat wij die klanten na enige jaren terugzien met een kapot product zoals de motor of de accu. Dit is niet alleen zonde, maar ook zeer prijzig!

 

Hieronder vindt u onze tarieven voor onderhoud aan uw fiets, sportfiets of e-bike.

Service person_add

Kwaliteit hoeft niet duur te zijn

Onderhoud voor alle fietsen en e-bikes

Stadsfiets

Al vanaf

€64,95

Sportfiets

Al vanaf

€74,95

E-bike

Al vanaf

€89,95

Van Raam

Al vanaf

€125,-

E-bakfiets

Al vanaf

€104,95

*exclusief onderdelen en eventuele overige montagekosten.

BOVAG-keurmerk

E-Bike Gelderland is aangesloten bij BOVAG en wij werken volgens de strenge regels en eisen die zij voorschrijven. Het BOVAG-keurmerk staat niet alleen voor kwaliteit, betrouwbaarheid en uitstekende service, maar ook voor de BOVAG Garantie.

Keurmerk person_add
Werkplaats - E-Bike Gelderland
Werkplaats - E-Bike Gelderland
Montage - E-Bike Gelderland
Kraft Tools bus - E-Bike Gelderland
E-Bike Gelderland - Werkplaats
Econelo - E-Bike Gelderland

Wat klanten over ons vertellen

"Geweldige service! In 2016 had Opa een elektrische fiets bij EBG Gelderland gekocht. Vanwege zijn leeftijd kan hij die nu niet meer gebruiken en de fiets werd overgedragen aan familie in Den Haag, maar de versnelling deed het niet meer. Bij de lokale fietsenmaker in Den Haag zou de totale reparatie mogelijk € 800,- gaan kosten. Opa vertelde zijn verhaal aan EBG Doetinchem, die aanbood om te fiets kosteloos te repareren. Dus de fiets ging retour naar Doetinchem. Toen de levering van de onderdelen vanaf de fabriek lang duurde, werd een vervangende elektrische fiets gratis voor de vakantie ter beschikking werd gesteld. Na de vakantie was de fiets gerepareerd en werd er niets in rekening gebracht, zelfs geen arbeidsloon. De fietsenmaker in Voorburg gaf aan dat wij erg veel geluk hadden gehad! :)"

Eric Meijer

Wat klanten over ons vertellen

"Wij zijn Brabanders dus gastvrij. Nu op weekendtrip met de camper in Wichmond in het mooie Gelderland, heerlijk om te fietsen. Ons hondje gaat in de fietsenkar achter de fiets. En wat denk je? Op weg naar Doetinchem, buitenband in het bos kapot gereden. Fietsenwinkel gezocht en in Doetinchem aangekomen, werden we bij EBG gastvrij ontvangen. Uitgelegd wat het probleem was, “problemen zijn om opgelost te worden,” kreeg ik als antwoord! Binnen no-time twee nieuwe bandjes op de hondenkar en tussentijds mocht wij genieten van een heerlijk kop koffie met wat lekkers erbij. Mooi dat in deze coronatijd, wij aan de koffie zitten bij een TOP fietsen zaak. De rekening viel niet tegen, dus na afscheid genomen te hebben konden wij met een tevreden gevoel onze fietstocht hervatten. Dank team EBG Doetinchem voor de fijne service!"

Berend en Mieke Seelemeijer, Rosmalen
Wilt u graag een persoonlijk advies over uw E-Bike of fiets?
E-Bike Gelderland

Elevate what you can expect from your business and create your site with Ideahub today.

aa

Contact us
Lorem ipsum dolor sit ideahub@elated.com +399/ 625 36 3695
Potsdamer Platz 9797