arrow_upward arrow_upward

AXA

AXA

AXA Bike Security is onlosmakelijk verbonden met de fietscultuur. Al meer dan 115 jaar stelt AXA alles in het werk om fietser en fiets optimaal te beschermen. Als echte fietsfan weet AXA Bike Security precies wat fietsers nodig hebben om veilig en vertrouwd op pad te gaan.

Fiets en E-Bike sloten

Voor de beveiliging van al uw tweewielers, van kinderfiets tot motor, heeft AXA een breed assortiment sloten. Naast de bekende kabel en ketting sloten biedt AXA ook ring- en vouwsloten, deze zijn sterk en gemakkelijk mee te nemen.

Altijd juiste slot

AXA introduceert een compleet nieuwe lijn ketting- en kabelsloten. Met de AXA Absolute en Resolute hebben we een compleet assortiment van een licht kabelslot geschikt voor kinderfietsen tot een zwaar kettingslot met een ART 2-sterren goedkeur, zodat de fiets verzekerd kan worden. AXA heeft voor iedere fiets  en E-Bike het juiste slot.

Beveiliging

Het is van groot belang uw fiets of E-Bike goed te beveiligen. Uw kostbare tweewieler heeft  niet alleen een hoge aanschafwaarde, fietsverzekeringen eisen ook meer en meer het gebruik van en slot met een hoog beveiligingsniveau of een ART goed gekeurd slot.

Gebruik altijd een 2e slot

Het belang van een 2e slot wordt nogal eens onderschat. Het open breken van 2 sloten met een aparte cilinder kost een fietsendief te veel tijd. Hierdoor zullen fietsendieven uw fiets of E-Bike eerder laten staan dan een fiets zonder 2e slot.

Veranker uw fiets of E-Bike

Het is van groot belang om tweewieler  te verankeren met een 2e slot aan een vast object. Denk aan een fietsenrek, lantaarnpaal of hekwerk.

AXA Verlichting

Axa heeft een breed scala aan verlichtingsproducten, van handzame LED lampjes waar u mee gezien wordt tot uitgebreide LED units met veel licht waar je zelf uitstekend mee kan zien. Voor iedere fiets en fietser heeft AXA de juiste verlichting. Naast verlichting voor de traditionele dynamo heeft AXA ook verlichting die direct op een E-Bike accu kan worden aangesloten, of is voorzien van batterijen. Nieuw in het assortiment zijn de oplaadbare verlichtingsproducten, zodat u nooit meer hoeft te zoeken naar nieuwe batterijen.

Laat uzelf zien, fiets verlicht!

In onze werkplaats zien we regelmatig onze klanten met hun fietsen en E-Bikes binnenkomen zonder  verlichting rijden. Zij zijn in de veronderstelling dat ze wel gezien worden, maar zonder verlichting bent u niet of nauwelijks zichtbaar.

Check het voltage bij uw E-Bike

Voor E-bikes hebben wij een uitgebreid assortiment koplamen en achterlichten die op de batterij van de E-bike aangesloten kunnen worden. Elke E-bike heeft een ander voltage batterij. Het is dus belangrijk om eerst het voltage te checken voordat u nieuwe verlichting aanschaft.

Informeer naar de opties

Goede verlichting op een fiets is minstens zo belangrijk als een goed slot! Vraag de verkoopadviseur van E-Bike Gelderland naar de verschillende mogelijkheden voor goede, veilige en moderne sloten en verlichting van AXA.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

E-Bike Gelderland

Elevate what you can expect from your business and create your site with Ideahub today.

aa

Contact us
Lorem ipsum dolor sit ideahub@elated.com +399/ 625 36 3695
Potsdamer Platz 9797