arrow_upward arrow_upward

E-Bike Garantie

Verleng de fabrieksgarantie van twee jaar tot maximaal vijf jaar. U bent hiermee beschermd tegen financiële verrassingen.

Verlengd garantieplan

Met deze garantieverlenging, van CarGarantie, beschermt u zich tot maximaal 5 jaar tegen financiële verrassingen. Deze verzekering sluiten wij af bij CarGarantie. U kunt kiezen voor een verzekering voor 1, 2 of 3 jaar, met een premie vanaf € 99.- Allereerst wordt de fabrieksgarantie verlengt tot maximaal vijf jaar, in plaats van twee. Daarbij worden reparatiekosten en kosten van vervangende onderdelen van uw e-bike vergoed. U hoeft zich niet niet te zorgen over de facturen en declaraties: wij wikkelen dit af met CarGarantie en bespreken vooraf of de reparatie wordt vergoed, zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan.

Service person_add

Waardestijging

Het unieke van deze verzekering is dat deze gebonden is aan de e-bike. Dit houdt in dat de verzekering overdraagbaar is als u de e-bike verkoopt binnen de looptijd van de verzekering. Niet alleen voorkomt u vervelende verrassingen bij reparaties met de garantieverlenging, maar het is ook een financiële waardestijging van uw e-bike!

Kenmerken person_add
E-Bike Gelderland - Balie
E-Bike Gelderland - Werkplaats
E-Bike Gelderland
E-Bike Gelderland
E-Bike Gelderland
E-Bike Gelderland - Werkplaats
E-Bike Gelderland - Werkplaats
E-Bike Gelderland - Balie
Wilt u graag een persoonlijk advies over uw E-Bike, fiets of ander elektrisch voertuig?
E-Bike Gelderland

aa