arrow_upward arrow_upward

Kwaliteit en service onder één dak!

Een ruime showroom, gratis parkeren en de lekkerste koffie

Deskundig en persoonlijk

In onze ruime showroom staat een greep uit ons uitgebreide assortiment, waar onze laag opgeleide verkopers u graag helpen de beste fiets voor u te vinden. Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor diverse accessoires, zoals fietstassen, -verlichting en -banden. En wat niet in onze showroom ligt, kunnen we meestal voor u bestellen. E-Bike Gelderland ligt net buiten het stadscentrum van Doetinchem en heeft een eigen parkeerplaats met ruime parkeerplekken.

Showroom person

Mobiliteit voor alle leeftijden

In een maatschappij waarbij mensen zo lang mogelijk zelfstandig thuis wonen en een wereld waarin zelfstandig reizen niet alleen makkelijk, maar ook veiliger is, is mobiliteit belangrijker dan ooit. E-Bike Gelderland wil een steentje bijdragen aan dit maatschappelijke doel. Daarom hebben wij ons gespecialiseerd in voertuigen voor ouderen en mindervaliden, zoals scootmobiels en aangepaste fietsen. Onze showroom is ingericht met ruime doorgangen, zodat ook de bredere twee- of driewielers makkelijk naar buiten gereden worden voor een proefrit. Ook is onze parkeerplaats danig ingericht dat er voldoende ruimte is om in en uit te stappen.

Mobility person

Regionaal sales- & servicecenter

Als regionaal sales- & servicecenter van Van Raam, kunt u in onze showroom niet alleen de verschillende modellen van Van Raam bekijken, maar onze specialisten zijn opgeleid om u te helpen met passingen. Onze service houdt niet op bij de drempel: als u voor een speciale passing naar het hoofdkantoor van Van Raam moet, gaan wij graag met u mee. Wij maken samen met u een afspraak bij Van Raam, wij halen u op en brengen u weer thuis. (Dit alles natuurlijk corona-proof.)

Niet alleen kunnen wij u helpen met een aangepaste fiets, in onze showroom vindt u ook elektrische voertuigen. In onze showroom staan elektrische scootmobiels en cabinevoertuigen van Econelo. Het Duitse bedrijf produceert al vele jaren voertuigen speciaal voor ouderen en mindervaliden, met de kwaliteit die we gewend zijn van Duitse voertuigen.

Van Raam person

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag09:00 - 18:00
Woensdag09:00 - 18:00
Donderdag09:00 - 18:00
Vrijdag09:00 - 18:00
Zaterdag09:00 - 16:00
ZondagGesloten

Werkplaats: Di-Vr: 09:00 – 18:00

T: 085 – 483 28 00
E: info@ebikegelderland.nl

Routebeschrijving

Econelo - E-Bike Gelderland
E-Bike Café - E-Bike Gelderland
Econelo - E-Bike Gelderland
Van Raam - E-Bike Gelderland
Econelo - E-Bike Gelderland
Wilt u graag een persoonlijk advies over uw E-Bike, fiets of andere elektrisch voertuig?
E-Bike Gelderland

aa