arrow_upward arrow_upward

Lease

  /  Lease

Fietslease in de meest uitgebreide vorm

De leasemaatschappij neemt alle investeringen voor haar rekening en behoudt het eigendomsrecht.

Lease

Fietslease in de meest uitgebreide vorm is de Full Service Fietslease en is zakelijk af te sluiten. De leasemaatschappij en u als bedrijf sluiten een “All Inclusive” contract af, om voor een bepaalde periode één of meerdere fietsen te gebruiken. U betaalt hiervoor, een van te voren overeengekomen, vast bedrag per maand aan de leasemaatschappij. De leasemaatschappij neemt alle investeringen voor haar rekening en behoudt het eigendomsrecht. Daarbij staat de leasefiets niet op uw balans, zodat u ook uw liquiditeitspositie optimaal kunt benutten voor uw onderneming. Tevens draagt zij zorg voor de uitbesteding van het onderhoud, regelt collectief de pechhulp en de verzekering. Een Full Service Fietsleasecontract heeft altijd een vooraf overeengekomen looptijd en is gebaseerd op een vast jaarkilometrage. Aan het einde van de gebruiksperiode worden de fietsen bij de leasemaatschappij ingeleverd.

Lease person_add
Lehe - E-Bike Gelderland

Wij hebben een ruim aanbod aan verschillende fietsen. Bekijk snel of er iets naar uw wens tussen zit.

Wilt u een E-Bike huren? Of liever een scooter? Wij helpen u graag op met onze persoonlijke service.

Wij hebben een eigen werkplaats waar vakbekwame monteurs uw E-Bike en fiets kunnen onderhouden.

Kies uw eigen leasefiets

De leasemaatschappij neemt alle investeringen voor haar rekening en behoudt het eigendomsrecht.

Bij eBike Gelderland kunt u uw fiets (bijvoorbeeld een high speed e-bike) leasen op basis van een operationele leaseconstructie.

Voor een vast bedrag per maand least u een (elektrische) fiets naar keuze, inclusief alle bijbehorende kosten. In overleg met uw werkgever kunt u zelf een fiets uitzoeken bij een BOVAG-fietsbedrijf bij u in de buurt. Die samenwerking met BOVAG betekent dat zowel wij bij eBike Gelderland als uw fietsbedrijf op hetzelfde niveau zitten dat de BOVAG hanteert. Zo voldoen we altijd aan alle vereiste kwaliteitseisen en kunt u gebruik maken van de BOVAG Garantie. U kiest zelf een frame, de onderdelen, accessoires en een accu en motor die passen bij uw behoeften. Na de leaseperiode kunt u er voor kiezen om de fiets over te nemen voor een van tevoren afgesproken bedrag. Een fiets die  veel wordt geleaset, is de veelzijdige Klever e-bike. Deze e-bike is milieuvriendelijk en daarnaast ook stijlvol en galant.

Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen in onze showroom om de mogelijkheden te bekijken!

Bent u er klaar voor om een fiets of e-bike van eBike Gelderland te leasen en gezond naar uw werk te gaan?

Neem dan contact met ons op!
Qwic - E-Bike Gelderland

Vaker op de fiets?

Nederland is echt een fietsland. Een Nederlander fietst gemiddeld 1.018 kilometer per jaar. Ook op weg naar ons werk leggen we de nodige kilometers af. Nu pakken we nog nét wat te snel de auto om naar het werk te gaan. Met een leasefiets wordt het toegankelijker en goedkoper om op een gezonde manier op uw werk te komen. Er zijn namelijk geen hoge aanschafkosten bij het leasen van een fiets. Ook komt u met een e-bike nooit meer bezweet aan op uw werk en zijn files verleden tijd. En heeft u een keer een lekke band? Dan helpt eBike Gelderland u direct weer op weg! Bij eBike Gelderland least u een fiets inclusief services als pechhulp, onderhoud en reparatie*. Daarnaast bent u verzekerd tegen diefstal, schade en gaat de leasefiets gepaard met een ongevallen opzittende(n)verzekering incl. een verhaalrechtsbijstandverzekering. Zorgeloos en gezond onderweg met uw eigen leasefiets via eBike Gelderland!

Lease person_add
Winkel - E-Bike Gelderland
E-Bike Gelderland - Werkplaats
Van Raam - E-Bike Gelderland
E-Bike Gelderland
E-Bike Gelderland
E-Bike Gelderland - Werkplaats
Econelo - E-Bike Gelderland
E-Bike Gelderland - Balie
Wilt u graag een persoonlijk advies over uw E-Bike of fiets?
E-Bike Gelderland

Elevate what you can expect from your business and create your site with Ideahub today.

aa

Contact us
Lorem ipsum dolor sit ideahub@elated.com +399/ 625 36 3695
Potsdamer Platz 9797