arrow_upward arrow_upward
E-Bike Gelderland - Locatie

Over ons

E-Bike Gelderland: kwaliteit en service onder één dak!

E-Bike Gelderland

Alles voor uw E-bike en fiets!

E-Bike Gelderland is een moderne tweewielerzaak in Doetinchem waar ervaren, vakbekwame monteurs aan uw E-Bike of fiets werken.

E-Bike Gelderland

E-Bike Gelderland is gespecialiseerd in moderne conventionele fietsen en eBikes en elke dag bezig om u als klant zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Dit doen wij onder andere met transparant en oprecht advies, de verkoop en inkoop van fietsen en reparatie en onderhoud. Voor zowel conventionele fietsen als moderne E-Bikes kunt u bij ons terecht! E-Bike Gelderland is gevestigd aan de Rozengaardseweg 21 in Doetinchem. Kom vrijblijvend een kijkje nemen in onze showroom en laat u inspireren door ons uitgebreide assortiment aan fietsen, eBikes en bijbehorende onderdelen en accessoires. De koffie staat voor u klaar!

Ons bedrijf person_add

Wij hebben een ruim aanbod aan verschillende fietsen. Bekijk snel of er iets naar uw wens tussen zit.

Wilt u een E-Bike huren? Of liever een scooter? Wij helpen u graag op met onze persoonlijke service.

Wij hebben een eigen werkplaats waar vakbekwame monteurs uw E-Bike en fiets kunnen onderhouden.

Balie - E-Bike Gelderland
E-Bike Gelderland - Werkplaats
Batavus - E-Bike Gelderland
E-Bike Gelderland
E-Bike Gelderland
E-Bike Gelderland - Werkplaats
Econelo werkplaats - E-Bike Gelderland
E-Bike Gelderland - Balie

Wat klanten over ons vertellen

Wij zijn Brabanders dus gastvrij met Den Bosch in 2019 als meest gastvrije stad van Nederland. Nu op weekendtrip met de camper in Wichmond in het mooie Gelderland vermaken wij ons in de mooie omgeving van Bronckhorst, ook nu in de herfst, en heerlijk om te fietsen. Ons hondje gaat in de fietsenkar achter de fiets. En wat denk je buitenband in het bos op weg naar Doetinchem kapot gereden. Fietsenwinkel gezocht en ja in Doetinchem aangekomen werden we bij EBG op de Roozengaardse weg gastvrij ontvangen. Uitgelegd wat het probleem was, die zijn om opgelost te worden, kreeg ik als antwoord! Binnen no time twee nieuwe bandjes op de hondenkar en tussentijds mocht wij genieten van een heerlijk kop koffie met wat lekkers erbij. Mooi dat in deze coronatijd alle restaurants en cafe's dicht zijn en wij aan de koffie zitten bij een TOP fietsen zaak. De rekening.... die viel niet tegen dus na afscheid genomen te hebben konden wij met een tevreden gevoel onze fietstocht hervatten. Dank team EBG Doetinchem voor de fijne service!

Berend en Mieke Seelemeijer Rosmalen

Wat klanten over ons vertellen

"Ik ben erg blij met de snelle en fijne service bij E-Bike Gelderland! Onder het genot van een kopje koffie wachten terwijl je fiets wordt gerepareerd. Top."

e
Ellen Riteco
Wilt u graag een persoonlijk advies over uw E-Bike of fiets?
E-Bike Gelderland

Elevate what you can expect from your business and create your site with Ideahub today.

aa

Contact us
Lorem ipsum dolor sit ideahub@elated.com +399/ 625 36 3695
Potsdamer Platz 9797