arrow_upward arrow_upward

Basil

Basil.

Fietstassen van Basil maken fietsen nog leuker! Het Nederlandse merk maakt hoogwaardige fietstassen. Modieus, galant, sportief, voor heren en voor dames, voor jongens en voor meisjes. Een fietstas van Basil komt u op straat dagelijks veelvuldig tegen. In kleurrijke en bloemrijke varianten, maar ook strak en rustig uitgevoerd.

Basil fietstassen

Wij leveren het gehele assortiment aan Basil fietstassen. Niet alles hebben wij op voorraad maar de meeste modellen zijn te bestellen en met enkele dagen voor u leverbaar. Basil levert dubbele fietstassen, enkele fietstassen, schouderfietstassen en pak-aftassen dat in het Achterhoekse Silvolde zijn basis heeft. Tevens leveren wij eveneens fietsaccessoires zoals fietsmanden, fietskratten en hondenfietsmanden van Basil. Maar óók stuurtassen, kantoorfietstassen, kinderfietstassen, shoppers voor op de fiets, frametassen en – onder meer – montagebenodigdheden.

Tassen en accessoires

Basil staat erom bekend dat zij voor elke fiets of E-Bike tassen en accessoires kan leveren. Dat heeft ook te maken met de keuze als het gaat om de afmetingen, de stijl, de bevestigingsmethoden en andere toepassingen en het standaard sterke materiaal.

Advies

Basil heeft  al jarenlang een goede samenwerking met haar dealers en verkooppunten. Daarom kunnen wij u dit merk met een gerust gevoel adviseren.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

E-Bike Gelderland

Elevate what you can expect from your business and create your site with Ideahub today.

aa

Contact us
Lorem ipsum dolor sit ideahub@elated.com +399/ 625 36 3695
Potsdamer Platz 9797