arrow_upward arrow_upward

Service en onderhoud aan de Racefiets/ Mountainbike

Een Racefiets/Mountainbike vraagt over het algemeen meer onderhoud dan een reguliere stadsfiets. Gelukkig staat E-Bike Gelderland ook na de aanschaf van de Racefiets/ Mountainbike voor u klaar om de gevraagde service te verlenen die uw Racefiets/ Mountainbike nodig heeft. Die service heeft uw Racefiets/ Mountainbike ook nodig, want als u uw Racefiets/ Mountainbike niet goed laat onderhouden, loop je de kans dat u geen gebruik meer kunt maken van je recht op garantie. Daarnaast zorgt goede onderhoud ervoor dat de Racefiets/ Mountainbike langer naar wens functioneert en dat u veilig de weg op kunt. Voor een onderhoudsbeurt kunt u terecht bij E-bike Gelderland. Onze vakkundige servicemonteurs zorgen er graag voor dat u lang en veilig van uw Racefiets/ Mountainbike kunt genieten.

Wat kunt u verwachten bij een Racefiets/ Mountainbike onderhoudsbeurt?

Om uw Racefiets/ Mountainbike in topconditie te houden is er geregeld onderhoud nodig. Dit voorkomt niet alleen slijtage maar wordt ook door de fabrikanten voorgeschreven voor het behoud van de garantie. Tijdens de onderhoudsbeurt checken we belangrijke controlepunten:

  1. Verlichting controle
  2. Remsystemen afstellen
  3. Naven,assen en balhoofd afstellen
  4. Stuurinrichting controleren
  5. Ketting- en kabelspanning
  6. Naven, assen en balhoofd
  7. Spaakspanning
  8. Bouten en moeren controleren
  9. Stuurlint indien nodig vervangen
  10. Derailleur V+A Schoonmaken en afstellen

Daarnaast worden er een aantal standaard werkzaamheden uitgevoerd worden, zoals het smeren van de ketting en andere draaiende onderdelen.

E-Bike Gelderland

aa