arrow_upward arrow_upward

Met een regelmatige onderhoudsbeurt kunt u zorgeloos genieten van uw fiets. Hiermee voorkomt u vroegtijdige slijtage en verlengd u de levensduur van uw fiets. Zo voorkomt u vervelende verrassingen en loopt u minder kans op pech onderweg. Bovendien kunt u weer een tijd veilig vooruit. Maar wat gebeurt er bij een onderhoudsbeurt?

Wat kunt u verwachten bij een onderhoudsbeurt?

Om uw fiets in topconditie te houden is er geregeld onderhoud nodig. Dit voorkomt niet alleen slijtage maar wordt ook door de fabrikanten voorgeschreven voor het behoud van de garantie. Tijdens de onderhoudsbeurt checken we belangrijke controlepunten:

  1. Bandenspanning
  2. Stuurinrichting
  3. Bouten en moeren
  4. Remmen
  5. Versnellingen en lagers
  6. Ketting- en kabelspanning
  7. Naven, assen en balhoofd
  8. Spaakspanning
  9. Verlichting

Daarnaast worden er een aantal standaard werkzaamheden uitgevoerd worden, zoals het smeren van de ketting en andere draaiende onderdelen.

Uw fiets altijd in de beste handen

Onze goed opgeleide en ervaren monteurs kennen uw fiets van A tot Z. U krijgt direct inzicht in de status en conditie van uw fiets. In onze professionele werkplaats worden alle werkzaamheden met de hoogste kwaliteitsstandaarden en beste onderdelen uitgevoerd. Ook adviseren we u over eventuele reparaties die nodig zijn om slijtage te voorkomen

E-Bike Gelderland

aa