arrow_upward arrow_upward

Service en onderhoud aan de Van Raam Fiets

E-Bike Gelderland staat ook na de aanschaf van de Van Raam Fiets voor u klaar om de gevraagde service te verlenen die uw Bakfiets nodig heeft. Die service heeft uw Van Raam Fiets ook nodig, want als u uw Van Raam Fiets niet goed laat onderhouden, loop je de kans dat u geen gebruik meer kunt maken van je recht op garantie. Daarnaast zorgt goede onderhoud ervoor dat de Van Raam Fiets langer naar wens functioneert en dat u veilig de weg op kunt. Voor een onderhoudsbeurt kunt u terecht bij E-bike Gelderland. Onze vakkundige servicemonteurs zorgen er graag voor dat u lang en veilig van uw Van Raam Fiets kunt genieten.

Wat kunt u verwachten bij een Van Raam Fiets onderhoudsbeurt?

Om uw Bakfiets in topconditie te houden is er geregeld onderhoud nodig. Dit voorkomt niet alleen slijtage maar wordt ook door de fabrikanten voorgeschreven voor het behoud van de garantie. Tijdens de onderhoudsbeurt checken we belangrijke controlepunten:

 1. Verlichting controle
 2. Remsystemen afstellen
 3. Naven,assen en balhoofd afstellen
 4. Stuurinrichting controleren
 5. Ketting- en kabelspanning
 6. Naven, assen en balhoofd
 7. Spaakspanning
 8. Bouten en moeren controleren
 9. Stuurlint indien nodig vervangen
 10. Indien van toepassing het E-bike gedeelte controleren
 11. bevestiging punten controleren

Daarnaast worden er een aantal standaard werkzaamheden uitgevoerd worden, zoals het smeren van de ketting en andere draaiende onderdelen.

E-Bike Gelderland

aa