arrow_upward arrow_upward

Over Van Raam

Het is belangrijk dat uw aangepaste fiets volledig voldoet aan al uw wensen en eisen. Wij nemen met u hier graag de tijd voor en hebben gratis, ruime parkeergelegenheid en heerlijke koffie, zodat u ook rustig kan zitten. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in passingen. Zij helpen u graag om de beste fiets voor u te vinden en in onze ruime showroom kunt u makkelijk de verschillende fietsen proberen. Vanzelfsprekend regelen wij voor u de verzekering en bieden daarnaast nog aanvullende garantiepakketten aan.

Als fabrikant van aangepaste fietsen streeft Van Raam om zoveel mogelijk mensen duurzame en eigentijdse mobiliteit aan te bieden. Dit doen zij voor mensen met een beperking, maar ook voor mensen die niet (meer) op een traditionele tweewieler durven of kunnen fietsen. Van Raam gelooft dat mensen met een beperking die langer mobiel en zelfstandig kunnen zijn, gelukkiger zijn.

Daarbij hebben wij een uitgebreide kennis van de diverse producten en opties en is er een specialist aanwezig. Ook onze werkplaats is uitgebreid opgeleid en getraind om service uit te voeren op uw fiets.

De specialisaties van Van Raam zijn driewielfietsen, scootmobielfietsen, tandems, duofietsen, rolstoelfietsen, loophulpen en lage instapfietsen ofwel comfortfietsen. Op de meeste van deze aangepaste fietsen is unieke Van Raam trapondersteuning mogelijk.

Unieke service

Mocht u echter een speciale passing nodig hebben, moet dit gedaan worden op het hoofdkantoor van Van Raam in Varsseveld. Omdat wij zo dicht in de buurt gevestigd zijn, bieden wij een unieke service: onze specialist gaat met u mee. Wij maken samen met u een afspraak bij Van Raam, wij halen u op en brengen u weer thuis. (Dit alles natuurlijk corona-proof.)

Zo dicht bij de fabriek zitten heeft ook nog een ander voordeel: als er iets aan uw fiets moet worden vervangen, hebben wij de onderdelen dezelfde dag nog binnen! Hierdoor heeft u meestal de fiets dezelfde dag nog terug.

 

Aangepaste fietsen

Wij zijn al enige tijd gespecialiseerd in e-voertuigen voor ouderen en mindervaliden, zoals elektrische scootmobiels en elektrische drie- en vierwielers en nu dus ook de aangepaste fietsen van Van Raam. Daardoor hebben wij veel ervaring met de financiering van deze voertuigen en wij zien dat als een vanzelfsprekend onderdeel van onze service.

Als de fiets of het voertuig in aanmerking komt voor een vergoeding vanuit de WMO, adviseren en begeleiden wij u met deze aanvraag. Als u niet in aanmerking komt voor een vergoeding vanuit de WMO, bieden wij ook andere financieringsmogelijkheden, zoals lease.

 

Regionale sales- en servicepartner

E-Bike Gelderland bedient niet alleen particulieren. Wij werken daarbij ook samen met zorginstellingen, ergotherapeuten, ziekenhuizen, thuiszorg, WMO-consulenten. Wij zijn dus ook ook een uitstekende zakelijke partner zijn op het gebied van advies, sales, service en onderhoud.

Kortom, E-Bike Gelderland is op elk vlak uw ideale regionale sales- en Servicepartner van Van Raam.

 

Showroom

Bent u benieuwd naar de specials van Van Raam? Bezoekt u dan onze showroom om de mogelijkheden te bekijken. Als premium dealer kunnen wij u alles vertellen over het merk en de fietsen.

 

Opties

De fietsen van Van Raam hebben per model een standaard kleur en een paar vaste optionele andere kleuren, maar daarnaast kan de fiets in bijna elke gewenste kleur gepoedercoat worden. Omdat elke fiets uniek geproduceerd wordt, zijn speciale frameaanpassingen geen probleem. Ook aanpassingen aan de pedalen zijn mogelijk, niet alleen voetenbakjes of onderbeenfixatie, maar ook aanpassingen aan de crank zodat u zelfs met beperkingen in de benen of met het bewegen van de benen, probleemloos kunt fietsen.

Daarbij is elke Van Raam fiets leverbaar met veel opties, voor elke type fiets zijn er specifieke opties. Er zijn opties zoals richtingaanwijzers, spiegels, gordels, mandjes, rollator- en stokhouders, onderbeen- en voetfixatie, arm- en rugsteunen, balanspedalen, speciale sturen, opstapplaten, hydraulische remmen, één handbediening, een schakelpook, diverse versnellingssystemen, kilometerteller en speciale crank- of frameaanpassingen.

E-Bike Gelderland

aa