arrow_upward arrow_upward

Econelo

Wilt u mobiel zijn én blijven met een elektrische voertuig? Of zoekt u een moderne zakelijke mobiliteitsoplossing voor uw klanten in de binnenstad? Dan bieden de elektrische voertuigen van Econelo een uitkomst. Wij bieden u de juiste voertuigen, de juiste service en persoonlijk advies! Bezoekt u onze showroom voor het ruime assortiment.

Over Econelo

Econelo is een Duits bedrijf dat zich onderscheidt door jarenlange, gespecialiseerde ervaring in e-mobility voor ouderen en mindervaliden. Hierdoor kunnen ze bijzondere, hoogwaardige maar betaalbare vervoersmiddelen op de markt brengen. De laatste tijd zijn deze mobiliteitsoplossingen niet alleen meer voor ouderen en mindervaliden, maar ook “jongere” en “gezonde” doelgroepen zien de voordelen van deze elektrische voertuigen. Net als met een scooter, geen files; net als met een fiets, geen uitlaatgassen. En wat de elektrische cabinescooters van Econelo hier nog aan toe kan voegen: geen nat pak als het regent!

Eerste importeur in Nederland

E-Bike Gelderland hecht veel waarde aan het mobiel houden van ouderen en mindervaliden en wil daarbij bijdragen aan het verbeteren van het klimaat. Wij geloven erin dat mensen gelukkiger zijn als ze zich zo lang mogelijk zelfstandig kunnen bewegen. In de zomer van 2020 hebben wij significante stappen genomen om onze woorden om te zetten in daden: op 1 september van dat jaar zijn wij premium dealer van Van Raam geworden en een maand eerder, per 1 augustus 2020, zijn wij de eerste (en enige) importeur van Econelo in Nederland!

Elektrische driewielers

Hoofdzakelijk werden de klimaatvriendelijke e-driewielers, ook wel e-trike genoemd, van Econelo voor senioren en mindervaliden gebruikt. Maar nu er met een scooterrijbewijs ook op deze e-driewieler gereden mag worden, tonen ook jongere gebruikers interesse in deze vervoersmiddelen. Ontegenzeggelijk goedkoper in gebruik dan de knetterende scooters en bromfietsen met hun verbrandingsmotoren, stiller in elk geval en milieuvriendelijk zijn de meest aangedragen argumenten. Het rijden op een e-driewieler wordt dus al lang niet meer gezien als een oplossing voor ouderen en gehandicapten, maar als een oplossing voor een verantwoordelijke, bewuste bestuurder.

Elektrische vierwielers

Betrouwbaarheid en bedieningsgemak staan voorop bij het ontwerpen en produceren van de e-vierwielers van Econelo. Hierdoor kunt u zich zeker en veilig voelen onderweg en zijn deze e-vierwielers, oftewel e-quads, makkelijk te bedienen ongeacht eventuele beperkingen. Alle bedieningselementen zijn gemakkelijk te bereiken aan de linkerkant van het stuur en zijn voorzien van duidelijke en grote logo’s, zodat u geen leesbril hoeft op te zetten tijdens het rijden. De zitting is van opklapbare armsteunen voorzien, zodat u veilig onderweg bent, maar zonder halsbrekende toeren op en af kunt stappen. De e-quads van Econelo hebben geen voetpedalen en kunt u volledig met de hand bedienen.

Elektrische cabinescooters

Voor veel oudere mensen zijn de seniorenmobielen van Econelo een belangrijk onderdeel van hun zelfstandige levens. Met deze cabinescooter kunt u eenvoudig en betrouwbaar uw alle mobiliteitsmogelijkheden herwinnen die u verloren was, zonder rekening te hoeven houden met het weer.  Niet alleen bent u beschermd tegen regen of wind, maar dankzij de elektrische verwarming kunt u ook in de winter comfortabel onderweg. Deze wagentjes zijn ook beter te zien door andere weggebruikers dan een fiets, scooter of bromfiets, dus de kans dat de cabinescooter over het hoofd gezien wordt, is wezenlijk kleiner.

Onze e-cabinescooters zijn te krijgen met drie of met vier wielen en zijn straatlegaal. Ze zijn dus standaard uitgerust met betrouwbare remsysteem, verlichting, knipper- en waarschuwingslichten, achteruitkijkspiegel en claxon. Voor de e-cabinescooters hoeft u geen autorijbewijs (B) hebben, maar u moet in elk geval in bezit zijn van een scooterrijbewijs (AM).

Milieuvriendelijk

Hierdoor kunnen niet alleen ouderen comfortabel, droog en warm van a naar b tuffen: ook jongeren kunnen twee jaar eerder met een dak boven hun hoofd rondrijden. In plaats van een milieuvervuilende scooter met een benzinemotor, is er nu dus ook een optie waar geen dure benzine in hoeft en waar stinkende en vervuilend uitlaatgassen uitkomen. Weer of geen weer, zomer of winter, met de cabinescooter zijn jongeren niet meer afhankelijk van het ov of hun ouders en zetten hopelijk deze milieubewuste keuze door, wanneer ze opzoek gaan een eerste auto.

Bezoek onze showroom

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Econelo? Bezoekt u dan de showroom van E-Bike Gelderland. Wij hebben een ruim assortiment van hun merk in huis.

Enig resultaat

E-Bike Gelderland

Elevate what you can expect from your business and create your site with Ideahub today.

aa

Contact us
Lorem ipsum dolor sit ideahub@elated.com +399/ 625 36 3695
Potsdamer Platz 9797