arrow_upward arrow_upward

QWIC

Op zoek naar de mooiste QWIC e-bikes? U vindt ze bij E-Bike Gelderland. Het merk QWIC verleidt (stads)forenzen om vaker de fiets te pakken, door een serieus alternatief te bieden voor de auto: innovatieve elektrische fietsen die niet alleen duurzaam, maar ook leuk zijn om te hebben en op te rijden. Hiervoor gebruiken ze revolutionaire oplossingen, designelementen en innovaties uit de auto industrie.

Voor meer informatie en een proefrit, bezoek onze showroom.

Performance Speed serie

Met de Performance Speed Serie biedt QWIC het perfecte alternatief voor de korte autorit: sportief, duurzaam en in stijl naar het werk! Deze sportieve e-bikes zijn zodanig ontwikkeld om comfortabel op hoge snelheid te fietsen. Zonder zelf te veel inspanning te moeten leveren, behaalt u snel de top snelheid van 45 km/u. De enorme ondersteuning die hierbij wordt gevraagd, heeft uiteraard ook invloed op de actieradius. Dankzij de krachtige motoren kan men met de speed fietsen van QWIC makkelijk een grotere afstand overbruggen. Voor meer informatie en een proefrit, bezoek onze showroom.

Performance Serie

U houdt wel van sportief en krachtig fietsen, maar hoeft niet zo nodig snelheden van 45 km/u te halen? Dan kunt u kiezen voor een e-bike uit de Performance Serie. Welke het best bij u past, hangt af van verschillende factoren zoals ligging van de motor en het versnellingssysteem. Bezoek de showroom van E-Bike Gelderland en wij helpen u graag met het vinden van de perfecte fiets voor u.

Premium Serie

Bij de Premium Serie staat design en comfort voorop. Niet voor niks komt deze serie al jaren als beste uit diverse testen. Alle aluminium frames zijn uitvoerig getest op kwaliteit en rijeigenschappen. De krachtige Bafang-middenmotor en de grote accucapaciteit maken deze e-bikes geschikt voor zowel recreatief gebruik als voor woon-werkverkeer.

Premium Q Serie

De  nieuwe design e-bikes uit de Premium Q Serie hebben een uniek design en zijn opgebouwd met de beste componenten uit de fietsindustrie. Deze e-bikes zijn volledig connected & protected door slimme innovaties in het frame. Er is veel aandacht besteed aan het interieur en exterieur van de e-bike, de krachtige middenmotor, de e-bike accu en vele slimme innovaties zitten verwerkt in het frame. Zit u op de fiets, dan ervaart u het comfort. Kijkt u er van een afstand naar, dan ziet u een uniek design. De Premium Q is recent internationaal onderscheiden met de Red Dot Design Award 2020 en de iF Design Awards.

Premium i Serie

Deze serie valt op vanwege de luxe uitstraling en de volledig in het frame geïntegreerde accu. De Premium i is bij uitstek een e-bike voor de fietser met ook voor detail, zonder concessies te doen aan kwaliteit en comfort.

Premium Tour Serie

De Premium Toer e-bikes zijn uitgevoerd met een krachtige Brose-middenmotor. Deze fietsen zijn zeer geschikt voor de sportieve fietser die gaat voor comfort. Door de drie ondersteuningsstanden zijn deze fietsen ideaal voor in de stad, de heuvels of het vlakke terrein. Ook zijn lange recreatieve tochten mogelijk door de accu te upgraden.

Urban

De e-bikes binnen de Urbans Serie zijn luxe afgewerkt en uitermate geschikt voor gebruik in de stad. Zo beschikt iedere fiets over een volledig in het frame geïntegreerde accu, die middels een eenvoudig kliksysteem uitneembaar is. Innoverend binnen deze collectie is het personaliseerbare karakter van de fietsen. De e-bikes uit de Urban Serie zijn uitgerust met een QWIC voor- of achterwielmotor, welke garant staat voor een krachtige ondersteuning en perfect geschikt is voor korte ritten. Tevens zijn alle modellen uitgevoerd met een MIK-bagagedrager en zijn de fietsen optioneel uit te voeren met een voordrager.

Compact

De Compact Serie bestaat uit een comfortabele en strak ontworpen elektrische vouwfiets. De elektrische vouwfiets kenmerkt zich dankzij de combinatie van een elektrische fiets en het gemak van een traditionele vouwfiets. Deze kleine, maar krachtige fiets neemt u niet alleen zelf gemakkelijk mee, hij brengt u ook overal naartoe. Het onderscheidende design in combinatie met gemak maakt deze e-bike vouwfiets prettig in gebruik. Dankzij de hoogwaardige componenten, sterke motor en vijf ondersteuningsstanden, geeft de Compact fiets u het gevoel alsof u op een volwaardige e-bike rijdt. Deze is ideaal om te gebruiken als last-mile vervoer; parkeer uw auto aan de rand van de stad of ga met het openbaar vervoer en fiets het laatste stuk naar uw bestemming.

Bezoek onze showroom

Voor meer informatie over onze QWIC e-bikes en een proefrit, bezoek onze showroom.

Enig resultaat

E-Bike Gelderland

Elevate what you can expect from your business and create your site with Ideahub today.

aa

Contact us
Lorem ipsum dolor sit ideahub@elated.com +399/ 625 36 3695
Potsdamer Platz 9797